Info

Nouto- ja palautusohjeet

Kun teet varauksen, varauslomake pyytää sinua antamaan arvion noutoajasta. Tuo noutoaika on voimassa jos emme erikseen ilmoita muuta aikaa. Esim. paljuille voit pyytää varauksen yhteydessä aikaisempaa noutoaikaa kuin klo 14, ilmoitamme kyllä sinulle jos emme voi toivettasi jostain syystä täyttää.

Olemme paikalla puoli tuntia ennen ilmoitettua noutoaikaa ja odotamme sinua puoli tuntia noutoajan jälkeen. Jos aikataulusi poikkeaa tätä enemmän, toivomme että ilmoitat siitä meille sähköpostilla promorent@promorent.fi tai soittamalla.

Jos olet valinnut laitteelle toimituksen tai noudon, pyrimme toimittamaan vuokralaitteen kyseisenä aikana. Emme kuitenkaan voi olla kaikissa paikoissa yhtä aikaa joten tarvittaessa olemme teihin yhteydessä ja sovimme tarkan toimitusajan.

Tarkistamme aina asiakkaan henkilöllisyyden luovutuksen yhteydessä joten otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan.

Jos emme pääse paikalle toivottuna aikana, on meiltä mahdollisuus noutaa myös itsepalveluna johon annamme ohjeet erikseen.

Palautus on mahdollista 24/7, palautat vain vuokralaitteen moitteettomassa kunnossa, lukitset sen ja jätät avaimet avainlaatikkoon.

Henkilöstövuokraus 1

Henkilöstövuokraus 2

Maksutavat

Voit maksaa vuokrauksen nettivarauksen yhteydessä luottokortilla (Stripe maksut, suositeltava tapa) tai noudettaessa, meille käy maksuvälineenä kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay tai pyydettäessä ennakkolasku. Yrityksille annamme 14 päivän maksuajan ja voimme lähettää myös sähköisen laskun. Valitettavasti emme ota vastaan käteistä rahaa. Kaikkien vuokralaitteiden luovutuksen ehtona on voimassa oleva luottokortti.


Ota yhteyttä tästä!