Info

Kylpytynnyrien maksu, nouto- ja palautusohjeet

Kun teet varauksen, varauslomake pyytää sinua antamaan arvion noutoajasta. Tuo noutoaika on voimassa jos emme erikseen ilmoita muuta aikaa. Esim. paljuille voit pyytää varauksen yhteydessä aikaisempaa noutoaikaa kuin klo 14, ilmoitamme kyllä sinulle jos emme voi toivettasi jostain syystä täyttää.

Varauksen yhteydessä valitse maksutapa:

  1. Sähköpostilasku; lähetämme laskun varauksella annettuun sähköpostiin parin päivän sisällä.
  2. Mobile Pay; maksa varauksen loppusumma Mobile Pay:n kautta koodilla 84163 (Promorent Oy)
  3. Maksulinkki; lähetämme tekstiviestinä iZettle-maksulinkin jolla voit maksaa turvallisesti käyttämällä pankki- tai luottokorttia.
  4. Stripe maksut; voit maksaa pankki- tai luottokortilla heti varauksen yhteydessä.
  5. Verkkolasku; vain yrityksille, maksuaika 14 päivää, laskutuslisä lisätään

Maksun suoritettuasi, saat avainkoodin ja nouto-ohjeet tekstiviestinä puhelimeesi viimeistään noutopäivänä.

Avainboxi on jokaisen kärryn varustelaatikon sisällä josta löytyy aisalukon avain.

Jos olet valinnut laitteelle toimituksen, pyrimme toimittamaan vuokralaitteen toivomanasi aikana. Emme kuitenkaan voi olla kaikissa paikoissa yhtä aikaa joten tarvittaessa olemme teihin yhteydessä ja sovimme tarkan toimitusajan. Toimitushinta sisältää paljun kuljetuksen osoitteeseesi. Jos haluat että palju asennetaan paikoilleen meidän toimesta niin valitse varatessa myös lisäpalvelu ”Asennus täyttövalmiiksi” (hinta 10eur). Jos haluat että täytämme ja lämmitämme paljun kylpyvalmiiksi, valitse ”Täyttö ja lämmitys kylpyvalmiiksi” (hinta 130eur).

Palautus viimeistään varauksen päättymisaikaan. Palautus on myös mahdollista 24/7, palautat vain vuokralaitteen moitteettomassa kunnossa samaan paikkaan, lukitset sen aisalukolla ja jätät avaimet avainboxiin. Pesu kuuluu vuokrahintaan joten siitä ei tarvitse huolehtia.

Huomioithan että kaikki paljukärrymme on varustettu paikantimilla ja seuraamme tarvittaessa paljun liikkeitä niiden välityksellä.

Henkilöstövuokraus 1

Henkilöstövuokraus 2

Muut laitteet

Varaus tehdään päiväkohtaisesti, esimerkiksi varaus ajanjaksolle Ma klo 12 – Ti klo 12 on kaksi vuokrapäivää. Tehtyäsi varauksen, varauspyyntö vahvistetaan vielä erikseen jonka yhteydessä saat maksuohjeet.

Muiden kuin kylpytynnyrien nouto tapahtuu osoitteesta Kiulutie 5, 90630 OULU. Olemme paikalla vahvistettuna varausaikana +/- 15 min. Jos aikataulusi muuttuu, ole yhteydessä meihin niin sovitaan uusi noutoaika.

Palautus sovittuna aikana noutopaikkaan.


Ota yhteyttä tästä!